
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
Mil-Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz, haklının güçlü olduğu bir sendikacılığın özlendiğini ifade etti.
Yıkılmaz, “Günümüz memur sendikalarına baktığımızda üzülerek söylüyoruz ki; kuruluş amacından oldukça uzaklaşmış ve sendikacılık maalesef menfaatçilik haline getirilmiştir. Günümüz sendikacılığı artık yüksek maaş, makam arabası ve makam odası sendikacılığı haline getirilmiştir. Kendi üyelerinin ve hatta yönetimlerine yakın üyelerinin atama, nakil ve görevde yükselme gibi işlerini yapılırken, diğer üyelerin mağduriyetine göz yumulan, hak, adalet ve liyakati kendilerine yontan bir anlayış sendikacılığı yapılmaktadır. İşte bu menfi durum, bizleri bu anlayışa alternatif olarak Mil-Sen Konfederasyonu adı altında yeni bir sendika kurmaya sevk etmiştir. Memur için sendika anlayışı ile hareket edip çalışmalarını yürüten Mil-Sen ve Mil-Tarım Orman-Sen herhangi bir siyasi partinin veya yapının arka bahçesi olmayıp, devlet ile memur arasında bir köprü vazifesi görecek olan sendikalardır.
Mil-Tarım Orman-Sen, her zaman memurun ve devletin menfaatine yönelik çalışmalar ortaya koyarak, yapıcı bir dille, ilgili makamlarla sahada yaşanan sıkıntıları dile getirerek çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikadır. Sendikamız, özlenen; ‘Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir sendikacılık’ anlayışıyla çalışmaktadır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 02TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 03ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
- 04EKMEN “BU BİR SON DEĞİL, YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ”
- 05GIDA NUMUNELERİ ALINDI
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ TESK’E TAŞIDI
- 07GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08BİSİKLETİ ÇALINAN YURTSEVER’E HÜDA PAR SAHİP ÇIKTI
- 09Nûbihar Derneği'nden anadile sahip çıkma çağrısı
- 10VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 11VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 12Milletvekili Oduncu’dan Hasankeyf yolundaki kazalara tepki
- 13''MAVİ - YEŞİL BATMAN'A HAYAT KATACAK''
- 14ŞEYH HALİD ANMASI 17-18 MAYIS’TA
- 15BEŞEVLER MAHALLESİ PIRIL PIRIL
Henüz Yorum yok