
Gözler Tenis turnuvasında
Batman’da gözler tüm hazırlıkları tamamlanan dev tenis turnuvasına çevrildi.
Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bölgenin en büyük tenis turnuvasına birlikte ev sahipliği yapacak.
“400 SPORCU KATILIM SAĞLAYACAK”
Doğu ve Güneydoğu’da bulunan 40 takım ve 400 sporcunun katılım sağlayacağı turnuvanın büyük ilgi görmesi bekleniliyor. Tenis şampiyonası 31 Ağustos ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında TP yerleşkesindeki tenis kortlarında oynanacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonun eksiksiz ve görkemli geçmesi için tüm hazırlıkları tamamladı.
“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Güneydoğu ve Doğu’nun en büyük tenis ligine ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Yapmış olduğumuz tüm organizasyon, etkinlik ve turnuvalarda Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in büyük destekleriyle oluyor. Bakanlığımız ve federasyonlarımızdan gelen tüm bölge, yarı final ve finallerin organizasyonlarını Sayın Valimizin bilgisi ve desteği doğrultusunda kabul ediyor, yenilerinin alınması içinde girişimlerde bulunuyoruz. Amacımız sporla ilimizi en iyi bir şekilde hak ettiği konuma getirmek için tanıtmaktır. 31 Ağustos ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında 40 takımdan 400 sporcuyu ağırlayacağız. Organizasyonun eksiksiz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Ertuğ Şevket Aksoy’un desteğiyle, daha birçok dev organizasyona ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Dev organizasyona tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 02MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 03AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 05Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 06LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 07SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 08SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 09KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 10Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 13REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 15Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
Henüz Yorum yok