
VALİ CANALP "BORÇ ERİTEREK İŞ YAPTIK"
Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptık. İcraatlarımız ortada.
Hilal mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, son günlerde belediyenin borçlarıyla ilgili iddialara cevap verdi. Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Enerjimizi cahillere harcıyoruz” dedi.
.jpg)
“BORÇ GELİRE GÖRE HESAPLANIR”
Hilal mahallesindeki Salih Mutlu Taziyeevi’nde sakinlerle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle muhtarı Resul Karakuş’un da bulunduğu toplantıda sorun ve talepleri dinledi. Belediyenin borçlarıyla ilgili açıklamada bulunan Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Borcu kimin yaptığını bilin sonra konuşun. Bizim bütün zamanımızı ve enerjimizi cahillere harcıyoruz. Lüzumsuz insanların hiçbir iddiasına pabuç bırakmayacağız ve taviz vermeyeceğiz. Karşılığını her zaman vereceğiz” dedi. Bu arada yeni otobüs alımlarına değinen Canalp, Kasım ayı içerisinde 5 adet körüklü otobüsü daha hatlarına katacaklarını kaydetti.
“17 MAHALLEMİZDE BESİCİLİK YAPILIYOR”
Kanalizasyon tıkanıklıklarıyla ilgili sorunlar üzerine değerlendirmede bulunan Vali Canalp: “Batman’da maalesef çok fazla sayıda mahallemizde hayvancılık yapılıyor. Hayvancılık köyde yapılır, il merkezinde hayvancılığın bu kadar hem de bir mahallemizde değil iki mahallemizde değil, 17 mahallemizde bu şekilde hayvancılık faaliyeti var. Batman’da beş yeni endüstriyel alan yapacağız. Bunlardan üç tanesi OSB olacak, iki tanesi de küçük sanayi tarzında olacak. Bunları yaptığımız zaman bunun sonuçlarından bir tanesi ne olacak? İnsanlar artık şehir merkezinde hayvancılık yapmak zaruretini de hissetmeyecekler kendilerini. Gerçek işleri olacak. Yani şehre yakışır şekilde şehrin işlerinde çalışmaya başladıkları zaman düzenli her ay gelirleri olduğu zaman sosyal güvenceleri olduğu zaman hayvancılıkla geçimini sağlama ihtiyacı kalmayacak” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 02“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 03“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 04BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 05ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 06YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 08Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 09“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 10VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 11OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 12ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 13HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 14JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 15Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
Henüz Yorum yok