
YÜKSEK TEKNOLOJİ ROBOT FABRİKASI AÇILIYOR
ÇİN FİRMASI BATMAN'DA YÜKSEK TEKNOLOJİ ROBOT FABRİKASI AÇIYOR
Çin merkezli yüksek teknoloji ürünleri üreten Yimu Technology’nin küresel markası LYDSTO firma yetkilileri ilimizde kuracakları fabrika ve üretecekleri ürünler hakkında Vali Ekrem Canalp’e sunum yaptı.

Lydsto Türkiye Pazarlama Direktörü M. Ali Keleş yaptığı sunumda; 2015 yılında Çin’de kurulan şirketin, Shenzhen-Çin, Seattle-ABD ve İstanbul-Türkiye’de üretim çalışmalarının devam ettiğini ve temizlik teknolojileri ile yapay zeka alanlarında uzmanlaşan ve 70’ten fazla ülkeye ihracat yapan LYDSTO firmasının Batman’da ileri teknolojiye sahip bir robot fabrikası açmaya hazırlandığını belirtti.
Temizlik robotu, hava temizleme robotu, araç temizliği, kumaş temizliği ve su kalitesi temizliği gibi birçok farklı alanda 148 çeşit yenilikçi Ar-Ge ürünün geliştirileceği ve bu kapsamda, Batman’da kurulacak yeni fabrikada da üretim kapasitesini artırarak yüksek kaliteli ve akıllı kontrol çözümleri sunma hedefini de bir adım ileri taşıyacaklarını belirten Keleş “Yeni fabrikada; genç nüfus yoğunluğu yüksek olan Batman’da 500 vatandaşımızın istihdam edeceğiz, istihdam edeceğimiz personeli kalifiye personel olarak yetiştirip bu personelin kazanacakları belge ve sertifikalarla dünyanın her yerinde elektrik ve elektronik üreten firmalarda iş bulma imkanı sağlayacağız” dedi.
Sunumun ardından şirket yetkililerine teşekkür eden Vali Canalp “Batman Organize Sanayi Bölgemizde yüksek teknoloji ürün üretimi yapacak bu tesisin, merkez şehir, büyük şehir Batman şiarıyla yürüttüğümüz çalışmalarımıza ivme kazandıracağını ve üretim şehri Batman yolunda bir adım daha ileriye giderek Batman’ın, Türkiye’nin ve bölgenin teknoloji ve inovasyon merkezi olma vizyonuna katkı sağlayacağını ve Lydsto Batman Yüksek Teknoloji Robot Fabrikasının yüksek teknolojinin kalbi olacak, ülkemizin geleceğine ışık tutacaktır” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 03KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 04Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0650 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 07REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 08BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 09Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 10BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 11 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 12YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 13DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 14BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 15“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
Henüz Yorum yok