15 Temmuz Şehitleri’ dayanışma kampanya standı
Türkiye'de 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yaralanan vatandaşlara yönelik Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek için Batman Valiliği Batman Park AVM’de stant açtı.
Vali Ahmet Deniz standı ziyaret ederek, vatandaşlara kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu. Ziyaret sırasında Vali Deniz’e; Vali Yardımcıları, kurum yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.
Stant ziyareti sırasında bir konuşma yapan Vali Deniz, "Milleti ve bayrağı için gözünü kırpmadan ölüme giden cesaretli, yürekli şehit evlatlarımızın hakkını hiçbir şekilde ödememiz mümkün değildir. Bizlere düşen görev; o kahraman şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, Batman’daki bu güzel duruşla inşallah hep beraber kampanyaya destek vererek göstereceğiz." dedi.
Konuşmadan sonra Vali Deniz ve beraberindekiler "15 Temmuz yazıp 1507’ye SMS" atarak kampanyaya destekte bulundu.
Stant açılışı sonrası Vali Deniz, Batman Park AVM esnafını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Vali Deniz, birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu bu sağlandığı sürece her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.
Esnaf ziyaretinin ardından Vali Deniz Batman Park AVM yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi ald
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok