"HEM halka hizmet için vardır"
Açılan Halk Eğitim Merkezi (HEM) Şubesi, yeni yerinde halka hizmet vermeye başladı. Daha önce şubesi bulunmayan HEM, yetersiz olmasından dolayı HEM Müdürü tarafından atıl durumda olan bina tadilattan geçirilerek hizmete açıldı.
Yeni yerlerindeki çalışmaları hakkında bilgi veren HEM çalışanı Cengiz Görnü, "Batman Halk Eğitim Merkezine bağlı bir şube olarak hizmet vermekteyiz. Daha önce Kültür Mahallesi'nde hizmet veriyorduk. Yer sıkıntısı ve vatandaşın ulaşım sorunundan dolayı bütün vatandaşlar sıkıntı içerisindeydi. Biz personel olarak da yer sıkıntısından dolayı sıkıntımdaydık. Yeni müdürümüzün yaptığı girişim ve çabalar sonucu atıl durumda olan bu bina faal hele getirildi. Burada açık öğretim için kayıt yenileme, yeni kayıt ve kitap bölümü olarak şuanda vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Merkezde olduğumuzdan dolayı ayrıca kolaylıklar sağlıyoruz. Bütün kentten vatandaşlar tek bir toplu taşım aracı kullanarak burada işlemlerini yapabilir. Başka illerde kitap dağıtımı yok vatandaş kitapları kendisi seçiyor. Burada biz vatandaşa 5 dakika içerisinde istedikleri kitapları verip gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.
Ana depolarında stokladıkları kitapların yaklaşık 100 ton olduğuna dikkat çeken Görnü, bütün öğrencilere yetecek kadar kitapların mevcut olduğunu ve ayrıca vatandaşlar kitaplarını aldıklarında poşetlerine kadar verdiklerini söyledi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok