HASANKEYF'TE BÜYÜK GÖSTERİ
Tarihi ilçe Hasankeyf ilk kez Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonasına ev sahipliği yaparak, Türkiye ve dünya kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeyi başardı.
.jpg)
Hasankeyf'te yapılan etkinliklere Batman Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Mehmet Ali Koç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları, ilçe Kaymakamları, ilçe Belediye Başkanları, kamu kurum müdürleri, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, As Başkan Mahmut Akülke, Teknik As Başkan Oğün Baysan, federasyon yetkilileri, farklı branşlardaki sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye su spor yarışlarının ilk kez Hasankeyf'te yapıldığına dikkat çeken Batman Valisi Ekrem Canalp, “Üç branşta spor dallarının Türkiye finallerine ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Vali Canalp, ''Hasankeyf kültür turizmi ile ön planda olan bir ilçemizdir. Bu vesile ile Ilısu Barajını da Türkiye su sporlarının hizmetine sunmuş olduk. Hasankeyf'te ilk defa finalleri yapıyoruz. Halkımızdan da çok yoğun bir katılım oldu.
Bundan dolayı herkese de çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki bahar döneminde de yine su üzerindeki ekstrem sporların Türkiye'deki yarışlarını Hasankeyf'te yapacağız. Yapmış olduğumuz bu aktiviteleri de kurumsal hale getireceğiz. Hasankeyf'te bir su sporları merkezi inşa edeceğiz. Hasankeyf'i artık yapılacak olan bu su sporları ile ilgili herkesin kulakları aşina olacak ve burası da Türkiye'deki su sporlarının önemli merkezlerinden biri haline gelecek'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok