ZABITADAN 357 İŞYERİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Batman Belediyesi, Zabıta ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde Bin 252 işlem içerisinde 357 işyerine cezai işlem uyguladığı bildirildi.
Bu yılın başından bu yana yapılan denetimlerde gıda imalathaneleri ve gıda ürünü satan tüm işletmeler tek tek denetlendi.
Belediyeden yapılan açıklamada; "Zabıta Müdürlüğü Gıda Mühendisi nezaretinde yapılan bonus denetimlerde, fırınlara 568 işlem gerçekleştirilirken, 132 fırına mevzuatın gerekliliklerini yerine getirmediklerinden dolayı idari para cezası uygulandı.
Belediye Zabıtası'nın gerçekleştirdiği rutin market denetimlerinde 391 işlem gerçekleştirilirken, 73 market için son kullanma tarihi geçmiş ürün bulundurmaktan 53 markete ise ruhsatsızlıktan ötürü cezai işlem uygulandı.
Batman’daki her işyerini en az 4 defa denetledi
Belediye Gıda Denetim birimince; pastane ve tatlı işyerine 83 işlem gerçekleştirilirken, 12 iş yerine idari para cezası, okul kantinlerinde yapılan 112 işlemde 2 kantine son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünü satmaktan dolayı cezai işlem uygulanırken, 47 okul kantinine ise işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığından dolayı cezai işlem uygulandı. Et satımı gerçekleştiren kasaplarda 98 kasap içerisinde 38 işyerine cezai işlem uygulandı."
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 02Torbadan zehir çıktı!
- 03“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 04KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 05Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
- 06BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 07 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 08SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 10BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 11HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 12BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 13Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 14TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 15Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı




Henüz Yorum yok