MÜSİAD’tan iftar programı
MÜSİAD’tan iftar programı
Vali Hulusi Şahin, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar programına; Vali Hulusi Şahin yanı sıra kamu kurum yöneticileri, MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı, iş adamları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği bir aydır. Mübarek Ramazan ayında dargınlar barışır, insanlar ekmeklerini paylaşır ve dostluklar pekişir. Mutluluk ayıdır ve sonu da bayramdır. Rahmet ayının gereği olarak, insanlar ileriye daha umutla bakarlar. Bu tür etkinlikler, bu duyguları yaşamamıza vesile olur ve kardeşliğimizi pekiştirir" diye konuştu.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOFRALARIMIZI AÇALIM"
İftar programlarında daha çok ihtiyaç sahiplerinin ağırlanması gerektiğinin altını çizen Vali Şahin, "İftar programlarında birbirimizi ağırlamayalım. Mümkünse ihtiyaç sahiplerine, komşularımıza ve öğrencilere sofralarımızı açalım ki, Ramazan anlamını bulsun" dedi. Konuşmasının sonunda programın düzenlenmesi nedeni ile MÜSİAD Batman Şubesi yönetimine teşekkür eden Vali Şahin, Ramazan ayının sevgi, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temennisinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 02MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 03YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 04BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 05ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 06BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 07KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 08AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 10YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 11RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 12İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 13BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 14Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 15SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok