
Vali Deniz,okul ziyaretlerinde bulundu
Vali Ahmet Deniz, ilimiz merkez Tilmerç Mahallesinde bulunan Batman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Güzel Sanatlar Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Batman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Batman Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, okullarda incelemelerde bulundu. Okul ziyaretleri sırasında Vali Deniz’e; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.
ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUYUN TAVSİYESİ
Okullarda incelemelerde bulunan Vali Deniz, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sınıfları gezen Vali Deniz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, ilimizde eğitim-öğretim kalitesini artırmak ve başarı seviyesini yükseltmek için birçok projenin hayata geçirildiğini ifade etti. Öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Deniz, kitap okumadan başarının gerçekleşmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Okullarda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
‘SIK SIK AİLE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİN’
İlimizde eğitim kalitesinin artırılması için birçok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Vali Deniz, bu projelerin gerçekleştirilmesinde öğretmenlere önemli görevler düştüğünü belirterek, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar ve Batman Her Yerde Okuyor gibi birçok proje hayata geçirildi. Eğitim-öğretimin yanında ayrıca çocuklarımıza her fırsatta milli ve manevi değerlerimizi anlatmalısınız. Ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusu, vatan ve bayrak sevgisini her fırsatta çocuklarımıza anlatmalısınız. Bizleri bir arada tutacak olan bu değerlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Öğrencilerle kuracağınız iletişim önemlidir, bunun yanında her fırsatta aile ziyaretlerini gerçekleştirelim. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkıları olacaktır ” diye konuştu.
MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET
Batman Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde faaliyet yürüten Uygulama Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri bir süre izledi. İnceleme ve ziyaretlerin ardından Vali Deniz, okuldan ayrıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok