Kadınlar Gününde Kadınlar İş İstedi
8 Mart Kadınlar Gününde,kadınlar Güneştekin'den iş istedi
AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 19 Mayıs mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmalarının mottosunun “Batman'da ulaşmadığımız tek bir vatandaş, tek bir kurum bile kalmayacak" sözü ile niteleyen Güneştekin, “Batman’ın her köşesine, her mahallesine gidiyoruz, halkımızın sorunlarını dinleyip sizler için planladığımız projeleri anlatıyoruz ve büyük bir heyecanla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahalle mahalle, kapı kapı herkesi ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Murat Güneştekin kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıktan sonra Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projeler’inden bahsetti. “Farklı alanlara hizmet verecek toplam 42 farklı projemizin hepsi aslında kadın odaklı” diyen Murat Güneştekin şöyle devam etti: “Örneğin çocuklara, yaşlılara, engellilere, esnaflara, kentsel dönüşüme, çevre ve park düzenlemelerine yönelik bir çok projemiz var ama bunlar aslında kadınlarımızın da hayatını kolaylaştırmayı amaç edindiğimiz projeler. Tabi ki sadece kadın amaçlı projelerimiz de var ama aslında 42 projenin tümü bir şekilde kadına dokunuyor ve onların refahlarını yükseltecek projeler.”
Etkinlik sonunda Murat Güneştekin tüm kadınlara tek tek hediyeler dağıttı. Bu sırada tüm kadınların Güneştekin’den tek talebi ise eşleri, aileleri, çocukları ve kendileri için iş imkanı oldu. Güneştekin ise kadınların bu talebine “Biz sizlere ve ailelerinize iş imkanı yaratabilmek için bu yola baş koyduk. Merak etmeyin 31 Mart’tan sonra mutlu, güzel ve iş imkanlarının çok olduğu bir Batman’a uyanacaksınız” diyerek cevap verdi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 02“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”
- 03POLİSLER ÇAY KENARINDA TEK TEK BİLGİLENDİRDİ
- 04KAPLAN’DAN RAMAZAN MESAJI
- 05SAADET’TEN BATSO’YA ZİYARET
- 06KARDEŞ ŞEHİR İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR
- 07İLHAN TAŞKIRAN’A ULUSLARARASI GÖREV
- 08FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 09PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 1035 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 11TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 12Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 13CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 14HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 15NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU




Henüz Yorum yok