
LAVİN FISTIK SARAYI HASANKEYF YOLUNDA AÇILIYOR
LAVİN FISTIK SARAYI HASANKEYF YOLUNDA AÇILIYOR
Batman’ın yeni yerleşim alanında organik ürünlerle hizmet vermeye başlayan Lavin Fıstık Sarayı, 4 Mayıs’ta resmen açılacak.
ORGANİK VE DOĞAL ÜRÜNLERLE FARKLI BİR DENEYİM
Batman’ın hızla gelişen yeni yerleşim alanlarından Hasankeyf (Tilmiz) yolunda, organik ve doğal ürünleriyle dikkat çeken bir işletme daha hizmete girmeye hazırlanıyor. Bayındır Mahallesinde 600 metrekarelik geniş bir alanda faaliyet göstermeye başlayan Lavin Fıstık Sarayı, 4 Mayıs 2025 tarihinde yapılacak resmi açılışla halkın hizmetine sunulacak. İşletme, hemşehrilerine kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmayı amaçlıyor. Lavin Fıstık Sarayı, sunduğu ürünlerin her birini doğal ve organik olarak temin ederek, sağlıklı yaşamı destekleyen bir işletme olma hedefiyle faaliyet gösteriyor. İşletmeci Ahmet Yılmaz, Lavin Fıstık Sarayı’nın bütün ürünlerinin Türkiye'nin farklı köylerinden ve bölgelerinden özenle seçildiğini belirtti.
Yılmaz, “Bizim için her şeyden önce sağlıklı ve doğal ürünler ön planda. Ürünlerimiz tamamen organik olup, her biri kendi vatanından ve geleneksel yöntemlerle toplanıp, hijyenik bir ortamda hazırlanıyor. Müşterilerimize sunduğumuz her ürün, ilk günkü tadında ve kalitesinde sunuluyor” dedi. Hasankeyf yolu üzerindeki yeni yerleşim alanında, vatandaşların daha fazla ihtiyacına cevap verebilmek adına şubelerini genişleten Lavin Fıstık Sarayı, önceki yıllarda Kültür Mahallesinde açtığı ilk şubesinin ardından, ikinci şubesini de Bayındır Mahallesinde açarak önemli bir adım attığını ifade eden Ahmet Yılmaz, yeni yerleşim alanındaki şubenin, bölge halkına kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmanın yanı sıra, bölge ekonomisine de katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Yılmaz, "Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hizmet vermek bizim için büyük bir mutluluk. Hemşehrilerimiz, organik ve doğal ürünlere ulaşmak konusunda zorlanıyorlardı. Şimdi onlara en taze ve sağlıklı ürünleri sunabilmek, bizim için büyük bir kazanç. Buranın büyümesi ve halkımıza hizmet etme fırsatı bulmamız gerçekten çok önemli. Batmanlı tüm hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz" dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok