
Öğrenci taşımacılığında Korsan’a müsaade edilmeyecek
Batman Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma ve Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Batman’da bulunan Okul Servis Taşımacılığı yapan firma sahipleriyle bir araya geldi.
Okul servis araçlarının 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında daha sıkı denetleneceği ve denetimlerde okul, kamu kurumlarının yanı sıra velilerin de destek vereceği belirtildi.
Yolcu taşımacılığı ve şoför esnafının trafikte uyması gereken kurallar, firmaların bulundurması gereken evraklarla ilgili sunumun ardından Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Veysi Güney, yapılması gereken konuları anlattı.
KORSANA İZİN VERİLMEYECEK
Güney, Batman Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile orta çalışarak kesinlikle korsan taşımacılığa izin verilmeyeceğini, bundan dolayı firmaların da yönetmeliğe uyarak gerekli belgelerin yanı sıra trafik işaret ve işaretçilerine, trafik kurallarına uymalarını, fazla yolcu almamalarını, kurumlarla sürekli irtibat halinde bulunmaları gerektiğini söyledi.
FİRMALARA UYARI!
Güney: “Çocuklarımız için iyi kaliteli servis taşımacılığı yapılması adına bir araya geldik. Korsan taşımacılığının önüne geçmek, velilerin sorunlarına çözüm arayışı için toplantı yapıldı. Kurumlarımızla öğrenci taşımasına yönelik sıkı bir denetim yapacağız. Kesinlikle yönetmeliğe aykırı hareket edilmesi halinde bunlara müsaade etmeyeceğiz. İleriki zamanlarda tekrar bir araya geleceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok