
“BAĞIMLILIKLARLA ETKİN MÜCADELEMİZ BAŞLADI”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kurum olarak, Bağımlılıklarla etkin mücadelelerinin başladığını söyledi.
Mücadeleye kendi bünyelerinde görev yapan 382 personellerini eğitmekle başladıklarını belirten Özperk, herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi.
“EĞİTİM 3 GÜN SÜRDÜ”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde görev yapan tüm personellerine 3 gün süren ‘Bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık’ eğitimlerini bitirdi. 07-08-09 Ekim 2020 tarihleri arasında maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında Seyit Bilal Erkek Yurdu Konferans salonunda gerçekleşen eğitimler, Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Psikolog Ömer Işık ve Sosyal Çalışmacı Polat Yıldız tarafından verildi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Şubesi Müdür Vekili Celal Altun, merkez ve ilçelerle birlikte 382 personelin ‘Bağımlılıklarla Mücadele ve Farkındalık’ eğitiminden faydalandığını belirterek, devamının geleceğini ifade etti.
“BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEMİZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”
Batman genelinde bağımlılıklarla mücadelede etkin rol almak için büyük çaba sarf edeceklerini belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dediği gibi, gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz, buda kırmızı çizgimiz olacaktır. Gençlerimizin bağımlılıklardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması konusunda etkin mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimiz, yalnız olmadıklarını ve olmayacaklarını bilsinler. Biz her zaman onların yanındayız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün imkânlarımızla gençlerimizin yanındayız, onlarla kol kolayız. Ailelerde, çocuklarına sevgilerini, ilgilerini göstermekte cömert olsunlar. Gençlerde ailelerinden uzaklaşmasın ve ailenizle aranıza duvarlar örmeyin. Kimlerle arkadaşlık ettiğinize lütfen dikkat edin. Bütün sıkıntıları birbirimizi severek, gözeterek, aramızda iyiliği, dayanışmayı, paylaşımı yaygınlaştırarak aşabiliriz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok