
TUNCER BAKIRHAN BATMAN'DA
HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililerle bir araya geldi.
14 Mayıs seçimlerinden halkın eleştirilerine dikkate aldıklarını belirten Bakırhan: “Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık” dedi.
BATMAN’DA KONUŞTU

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililer ve STK’lar ile bir araya geldi. Milletvekilleri Zeynep Oduncu, Çiçek Otlu, Celal Fırat ve MYK üyesi Ebru Günay’ın eşlik ettiği Bakırhan, parti binası önünde partililere hitap etti. Ortadoğu’daki gelişmelere dikkat çeken Bakırhan: “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ortadoğu savaşların ve çatışmaların yoğun yaşandığı bir süreç yaşıyor. Mazlum Filistin haklı büyük bir saldırı altındadır. Filistin halkıyla dayanışma içindeyiz. Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık. Biz Filistin davasını iç siyaset için kullanan bir hareket değiliz, biz Filistin halkının düşmanlarıyla ticaretini büyüten, geleceğine bakan bir siyasi gelenekten gelmiyoruz” dedi.
“ÖZ ELEŞTİRİ YAPTIK”
Yerel seçimlerde gösterecekleri başkan adaylarını belirleyecek bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Bakırhan: “14 Mayıs seçimlerinden sonra bizleri eleştirdiniz, dediniz ki ‘Aday çıkardığımız her yerde adaylarımızı halk belirlesin’ Biz de sizin bu eleştirilerinizi dikkate alarak Batman halkına Amed halkına Serhat halkına kendi adaylarını belirleyecekleri bir yöntem geliştireceğiz. Önümüzdeki dönem Batman halkı kendi adaylarını seçerek belirleyecek. Batman adayı kendilerine layık, bu baskı karşısında durabilecek, direnebilecek, hakkını savunabilecek, yerel yönetimlerde 25 yıllık deneyimimizi yürütebilecek, bu kayyum sistemi karşısında daha halktan yana politikaları hayata geçirecektir. Önümüzdeki dönem bize büyük görevler düşüyor. Ev ev gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, tutmadığımız tek bir el, çalmadığımız tek bir kapı kalmaması gerekiyor.”

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 02Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 03Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 04BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 05TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 06İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 07EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 08TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
- 09Doyan; ‘Asla kabul edilemez, özür dilemeye davet ediyoruz’
- 10Milletvekili Oduncu’dan Petrolspor’a yapılan ırkçı saldırılara sert tepki
- 11BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 12Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 13ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 14MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
- 15ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ SON HAFTAYA KALDI
Henüz Yorum yok