
SANCAR, BATMAN TARİH YAZACAK
YEŞİL SOL PARTİ “SİZE VERİLENİ ALIN AMA OYUNUZU BİZE VERİN”
Yeşil Sol Parti Batman il örgütü tarafından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın katılımıyla düzenlenen final mitingi coşkulu geçti. Batman kaynaklarının kente bir faydası olmadığını belirten Sancar, “Kaynakları bu iktidar sermayeye peşkeş çekiyor, kendi yandaşlarına peşkeş çekiyor. O nedenle Batman yoksul bırakılıyor” dedi.
.jpg)
BAYINDIR "BATMAN'DA 5-0 YAPACAĞIZ"
Batman’da 8 Mart Kadın Parkı yanındaki alanda yapılan mitinge HDP Eş Genel Başkan Mithat Sancar’ın yanı sıra Yeşil Sol Parti Siirt Milletvekili adayı Tuncer Bakırhan, Kültür ve Özgürlük İttifakı bileşenleri olan siyasi parti temsilcileri, Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili adayları, HDP Batman Milletvekilleri M. Rüştü Tirkayi, Ayşe Acar Başaran, Feleknas Uca ve kalabalık bir kitle katılım sağladı. DBP Eş Genel Başkanı ve Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili adayı Keskin Bayındır, “Biz Batman’da 5-0 yapacağız. Zafer yakındır. İktidar freni patlamış kamyon gibidir. Sizi bu kamyona bindirmeye çalışıyorlar. Sizin yeriniz burasıdır. 1 hafta sonra zulme, talana son vereceğiz. Onlar ev ev, hane hane dolaşarak vatandaşlara market çeki ve çeyrek vererek oy almaya çalışıyorlar. Size verileni alın, ama oyunuzu yine bize verin. 14 Mayıs’ta zafer bizlerin olacak. Bu zafer özgürlük ve demokrasinin yolunu açacak. Bizim, Yeşil Sol Parti dışında başka partiye vereceğimiz tek oy bile yok. Tek ve makul adres Yeşil Sol Parti’dir” dedi.

“BATMAN TARİH YAZACAK”
Batman’ın demokratik dönüşümün yolunu Yeşil Sol ile açmaya hazır olduğunu belirten HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, “Batman Türkiye’deki 81 il içerisinde 72’nci sırada. Batman Türkiye’deki 81 il içinde en yoksul 72’nci kent. Yani sondan 9’uncu sırada. Gençlerimiz işsiz. Burada emeğiyle geçinmeye çalışan var, tekstil atölyelerinde çalışıyor. Onlar da sefalet bir ücrete mahkum ediliyorlar. Batman’ın kaynakları var, ovaları var, tarım arazileri var, petrolü var ama bunların Batman’a bir faydası yok. Neden? Çünkü bu kaynakları bu iktidar sermayeye peşkeş çekiyor, kendi yandaşlarına peşkeş çekiyor. O nedenle Batman yoksul bırakılıyor. 14 Mayıs’ta Batman’dan 5 vekil bekliyoruz. Çünkü Batman mücadele ile başarının, direniş ve inşanın iç içe geçtiği bir geleneğin en güzel temsilcisidir. Hem mücadele ediyor, hem direniyor, hem başarıyor, hem inşa ediyor. O nedenle bu seçimlerde de sizden büyük bir başarı bekliyoruz. Batman 5-0 yaparak bir kez daha tarih yazacak” diye konuştu.

.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok