ÇAREYİ İLUH HASTANESİNDE BULDUM
Çareyi İluh Devlet Hastanesi’nde buldum
58 yaşındaki Şükriye Gültekin, Batman’da farklı teknikle ilk kez uygulanan ameliyat sonrası sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Resul Nusretoğlu şöyle dedi, hastamız “İlk karın duvar fıtığı ameliyatını farklı merkezlerde 2010 yılında olmuş. Hasta aynı şikâyetlerle 2011 yılında tekrar aynı sağlık merkezine müracaat etmiştir. Aynı ameliyat bu sefer başka bir doktor kontrolünde yapılmış. Hastamızın şikâyetleri 2017 yılında yine tekrarlayınca bu defa il dışında bir hastanede laparoskopik (kapalı) ventral herni onarımı ameliyatı olmuş. Hastanın şikâyetleri 2021 tarihinde yeniden tekrarlayınca tekrar bir sağlık kurumuna müracaat etmiştir. Hastaya karın duvarın da fıtık yeniden nüks ettiği ve fıtığın aşırı büyük olduğunu söylenmiş. Bu dördüncü ameliyatın zor ve riskli olduğu ve tekrardan nüks edebileceği bildirilerek ameliyatın yapılamayacağı söylenmiş.
İluh Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniğimize müracaat eden hastanın genel muayenesi ve tetkikleri sonucu ventral herni teşhisi ile ameliyata alındı. Ameliyatta 23 cm genişliğinde büyük defekt tespit edildi. Bu durumda hem karın basıncı, gerginliği ve büyük defekti kapatmak amaç ile arka seperason Transversus Abdominis Release(TAR) yani transvers kasın gevşetilmesi tekniğidir. ‘Novitsky’nin TAR tekniği’ + kombine ön seperasyon Ramires tekniği yapıldı. Batman da ilk yapılan bir tekniği kullanarak ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Hasta mutlu bir şekilde taburcu oldu.”
Çareyi İluh Devlet Hastanesi’nde buldum
Başarılı bir ameliyatın ardından sağlıkla taburcu olan Şükriye Gültekin, “Çok hastane gezdim ve defalarca ameliyat oldum. Sonunda çareyi İluh Devlet Hastanesi’nde buldum. Başta doktorum Op.Dr Resul Nusretoğlu ve tüm sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum. Sağlıkla evime gideceğim için çok mutluyum” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0151 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 02BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 03ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 04BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 06SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 07“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 08“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 09BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 10UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 11SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 12Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 13KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 14TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 15ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI




Henüz Yorum yok