
Kapalı Cerrahi ile Omuz Tendon tedavisi
Kapalı Cerrahi ile Omuz Tendon tedavisi
Sağ omuz ağrısı şikayeti ile Bölge Devlet Hastanesine başvuran 44 yaşındaki hasta Tesia Tekin’in omuzunda tendon yırtığı tespit edilmiştir. Kapalı cerrahi ile omuz tendon (artroskopik rotator cuff tamiri) tamiri operasyonu yapılarak hasta taburcu edildi.
Sağ omuz ağrısı şikayeti ile Bölge Devlet Hastanesine başvuran 44 yaşındaki hasta Tesia Tekin’in omuzunda tendon yırtığı tespit edilmiştir. Kapalı cerrahi ile omuz tendon (artroskopik rotator cuff tamiri) tamiri operasyonu yapılarak hasta taburcu edildi.
Başarılı ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Tunay Erden şunu söyledi “ Hasta daha önce özel hastaneye gittiğini ve sağ omuzunda lif yırtığı nedeni ile kendisine ameliyat önerildi. Yapılan Muayene sonrası hastanın MR sonuçları değerlendirildi ve sağ omuzda tendon yırtığı olduğu görüldü. Hastamıza tamamen kapalı yöntemle artroskopik tamir işlemi başarı ile uygulandı. Hastanın genel durumu iyi ve taburcu edildi.”
SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Tesia Tekin, “ Omuzumda çok şiddetli ağrım vardı. Omuzumu hareket ettiremiyordum. Bunun için hastaneye müracaat ettim. Doktorum bana ameliyat olmam gerektiğini söylediğinde korktum. Fakat doktorum bana güven verdi. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Beni sağlığıma kavuşturduğu için doktoruma teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 02MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 03AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 05Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 06LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 07SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 08SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 09KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 10Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 13REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 15Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
Henüz Yorum yok