ESNAFLARA E-TİCARET HİZMETİ VERİLECEK
ESNAFLARA E-TİCARET EĞİTİMİ VERİLECEK
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, seçim projeleri kapsamın da esnaf ve girişimcilere yönelik e-ticaret eğitimi gerçekleştiriyor. Eğitim hafta içi her gün saat 10-12 arasında verilecek.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, seçim projelerini hayat geçirmek için yoğun bir mesai ile girişimlerine devam ediyor.
Seçim projeleri kapsamın da esnaf ve girişimcilere yönelik e-ticaret eğitimi vereceklerini belirten Başkan Çiftçi, “Seçim öncesindeki projelerimizden olan esnaflarımıza yönelik E-Ticaret eğitimi kapsamında odamız bünyesinde hafta içi her gün saat 10.00-12.00 arasında birebir ücretsiz eğitim verilecektir. Bu eğitimlerin ilk etabı 10.06.2022 tarihine kadar devam edecektir. Özelde internet üzerinde satış yapabilecek giyim, ayakkabı, zücaciye, kozmetik, telefon, aksesuar, mobilya ve benzeri satış yapanları genelde bütün esnaflarımız gelip E-Ticarete başlama, internet satışı ile ilgili ne gerekiyorsa öğrenebilirler. İsteğimiz bütün esnaflarımızın bu eğitimlerden yararlanmasıdır” ifadelerini kullandı.
Pandemi sonrasında E-Ticaret hacminin çok büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Çiftçi, “Bilindiği gibi Dünya genelinde yaşanan pandemi sonrasında özellikle perakende sektörü günden güne küçülüyor, E-Ticaret payının büyüdüğünü görüyoruz. Esnaflarımızın bu olaydan etkilenmemesi faydalanmalarını istiyoruz. Sonrasında geniş kapsamlı bir seminer vermeyi de planlıyoruz. Batman’ın ve esnaflarımızın gelişmesi ve büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 02Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 03“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
- 04KASIM’DA 63 BİN YOLCU UÇTU
- 05BAŞKAN DİREK, “BİZ EKMEĞİMİZİ BÜYÜTMENİN DERDİNDEYİZ”
- 06DİKA ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ŞIRNAK’TA YAPILDI
- 07“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
- 08SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN “TÜKENİYORUZ” AÇIKLAMASI
- 09ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLARDA 17 KİŞİ YAKALANDI
- 10AK PARTİ BEŞİRİ TEŞKİLATINDA TOPLU İSTİFA
- 11BESO’DAN ESNAFA İNDİRİM ANLAŞMASI
- 12“Asgari ücrette devlet payı şart”
- 13GENÇ YETENEK RESUL AKAY, FENERBAHÇE’DE
- 14Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 15“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”




Henüz Yorum yok