
50 OKULA 40 BİN ADET DEZENFEKTAN
URUK AİLESİNDEN 50 OKULA 40 BİN ADET DEZENFEKTAN
Batmanlı genç iş insanı Erkan Uruk ve eşi Gamze Uruk, il merkezi, ilçe ve köylerden oluşan 50 okula 40 bin adet dezenfektan dağıtarak, örnek bir projeye imza attılar.
Daha öncede birçok sosyal projeye imza atan Uruk çifti, bu kez Covid-19’a karşı elini taşına altına koydu.
Covid-19 virüsünün topluluk alanlarında hızla yayıldığına ve öğrencilerin bu konuda çok hassas olması gerektiğine dikkat çeken genç iş insanı Erkan Uruk ve eşi Gamze Uruk, insan sağlığını önemsediklerini belirtiler.
Uruk çifti “Covid-19 en çok toplu alanların olduğu yer olan okullarda daha yaygın görünüyor. Öğrencilerin birbirlerine bulaştırma oranları daha yüksek. 2 yıldır tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı en güçlü silah olarak kullanılan ve toplamda 40 bin adet dezenfektanı 50 okula ve ihtiyaç olan mahallelerde dağıtımını gerçekleştirdik. Covid-19’zun en çok topluluk alanlarında hızla yayıldığına biliyoruz.
.jpg)
Öğrencilerin bu konuda çok hassas olması gerekiyor. Biz hiçbir öğrencinin bu hastalığa yakalanmamasını istiyoruz. Bir öğrencinin Covud-19’za yakalanması, eğitim ve öğretimini de olumsuz yönde etkiliyor. Bir öğrencimizin bir hafta derslerinden geri kalması bizleri ve ailesini üzecektir. Yaklaşık olarak 40 bin adet dezenfektanı 50 okula dağıttık. Dilerim ki bir an önce bu pandemi sürece son bulur” diye konuştular.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TPAO Batman Bölge Müdürü Sn. Murat KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 02GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 03‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0452 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 05TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 06BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 07AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 08KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 10PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 11EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 12Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 13BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 142 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 15REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
Henüz Yorum yok