ESNAF ODASI'NDAN
Mehmet Sıddık Çiftçi, 15-20 Ekim'de düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı için esnafa "yerinizi ayırtın" çağrısında bulundu.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 15-20 Ekim'de düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı için esnafa "yerinizi ayırtın" çağrısında bulundu.
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini açıkladı.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuarın, Kültür Mahallesi Valilik önü alanında yapılacağını belirten Çiftçi, "Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım ve daha verimli bir fuar bekliyoruz." dedi.
"YER AYIRMAK İSTEYEN BİZE BAŞVURSUN"
Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak fuarı organize ettiklerini kaydeden Çiftçi, tüm esnafa çağrıda bulunarak, "Kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnafımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü. Bu yıl erken başvuru yaparak herkesin yerini ayırtmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
"BU TÜR ETKİNLİKLER ŞEHRE CANLILIK KATIYOR"
Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Çiftçi, "Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak." diye konuştu.
Çiftçi, geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunacağını öngördüklerini sözlerine ekledi.
Etiketler : #ESNAF,#ODASI'NDAN,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR’DAN ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ 2-0
- 02KATAR VE HOLLANDA’DAN SERA OTB’YE STRATEJİK İLGİ
- 031,5 MİLYONLUK DOLANDIRICILIK ÇÖKERTİLDİ
- 04BAĞIMLILIĞA KARŞI İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
- 05Belediyeden çölyak hastası çocuklara özel sinema etkinliği
- 061955 Batman Belediyespor’dan 5 Gollü Galibiyet
- 07FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHADA!
- 08ANAVATAN PARTİSİ MYK TOPLANTISI TAMAMLANDI
- 09ADALET TALEBİ 723 HAFTADIR SÜRÜYOR
- 10JANDARMADAN KAÇAK SİGARA ÜRETİMİNE BÜYÜK DARBE
- 11EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 12ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 13KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 14Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 15TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ




Henüz Yorum yok