
İLK KAZMA VURULDU
Duble yol için ilk kazma vuruldu
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kent girişinde bulunan tek şeritten duble yola dönüştürülecek 7 kilometrelik yol için ilk kazmanın vurulduğu yerde incelemelerde bulundu.
Batman Diyarbakır istikametinde bulunan ve tek şeritli olan 7 kilometrelik kara yolunun duble yola dönüştürülmesi için ilk kazma vuruldu. Çalışma öncesi Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ile birlikte şantiyede ve sahada incelemelerde bulundu.
TEK ŞERİTTEN DUBLE YOLA DÖNÜŞTÜRÜLECEK
Projenin detayları ile ilgili Bayındır'dan bilgi alan Nasıroğlu, tek şeritli yolun duble yola dönüştürülmesinden sonra yaşanan trafik sıkışıklığının giderileceğini ve trafikte rahatlama olacağını söyledi. Yol üstünde ikinci bir köprü ve 4 kavşağın da yapılacağını kaydeden Nasıroğlu, yol medeniyettir anlayışıyla Batman'ın giriş yol ağının daha modern hale gelebilmesi ve yol konforunun artması için yoğun çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.
‘VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ’
Nasıroğlu, " Bizim için son derece önemli olan Batman Diyarbakır karayolunu duble yol yapmak için ilk adımı attık. Bu konuyu daha önce Ulaştırma Bakanımız sayın Abdülkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürümüz ile görüşmüştüm. Bu görüşmelerin neticesinin faydaya dönüştüğünü görmek beni son derece mutlu etti. Bir işi başlatmak önemli, başlattık mı o iş bitiririz. Yol bizim işimiz. Verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Batman'ın kangren olmuş yaralarına merhem süreceğiz."
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok