
YENİ HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
Türkiye’de örnek bir model olması beklenen Devlet Mahallesi Projesinin en önemli ayağı olan Hükümet Konağı ihalesi tamamlandı, yeni hükümet konağı 365 Milyon Lira’ya mal olacak.
365 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM!
Bu proje, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan Devlet Mahallesi Projesi’nin ilk adımı olacak. Amaç, ekonomik ömrünü tamamlamış kamu binalarını tek bir noktada toplayarak, vatandaşlara daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunmak. Yaklaşık 1,5 yıl önce başlatılan çalışmalarla hayata geçirilecek bu proje, Batman’a modern bir görünüm kazandıracak.
YENİ VALİLİK BİNASININ İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
Modern mimarisi ve geniş kullanım alanlarıyla dikkat çeken yeni Valilik Binası, Mart ayı içerisinde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilmişti. Toplam 40 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek bina, 16 bin 325 metrekare kapalı alana sahip olacak ve 4 katlı olarak planlandı. Batman İl Özel İdaresi’nin kesinleşen ihale sonucuna göre yeni hükümet konağı inşaatı işi 365.490.000,00 Türk Lirası ile en düşük fiyatı veren METAG İnşaat A.Ş. + Nasıroğlu İnşaat A.Ş. İş Ortaklığında kaldı. Yüklenici firmanın yer teslimiyle beraber işe başlanması bekleniyor.
GÜLTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Gültepe Mahallesi sakinleri projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek “Gültepe Mahallesi Karabağ Parkı yanında bulunan arsada yapılması planlanan devlet mahallesi içerisinde yer alacak olan Valilik Hizmet Binası ilimize hayırlı olsun. Devlet mahallesinin ilk binası olacak olan Valilik hizmet binasının ilimize kazandırılmasında sunmuş oldukları desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok