
PARKLARDAKİ MALZEMELER ONARILIYOR
PARKLARDAKİ MALZEMELER ONARILIYOR
Kış mevsimiyle birlikte Belediye, kent merkezindeki tüm parklardaki ortak kullanım malzemelerin bakım ve onarımlarını kendi imkânlarıyla gerçekleştiriyor.
Batman Belediyesi Çocuk oyun grupları, spor aletleri ve dinlenme malzemelerinin üretim dışındaki tüm onarım, boya ve kaynak işlerini kendi personeli ile gerçekleştiriyor. Ahşap, metal tüm iş ve işlemlerin gerçekleştirildiği Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde pergola, oturma bankı, oyun grupları, kamelya, spor aletlerinin kaynak, ahşap vidalama, söküm, kesim, montaj ve onarımı özen gösterilerek çocukların salıncak ve kaydıraklarda zarar görmemesi için büyük özen gösterilirken, müdürlüğün yerleşkesindeki atölyelerde bulunan atık malzemeler de değerlendiriliyor.
.jpg)
“PARKLAR HEPİMİZİN ORTAK MALIDIR”
Parklardaki malzemelerin vatandaşlar tarafından da sahiplenilmesini isteyen Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, şunları söylediler; “Parklar hepimizin ortak malıdır. Bu malzemeleri bu kentin insanları kullanıyor. Parklara dinlenmek için gelen yaşlı, genç, engelli, kadın ve çocuklar yeşil ve huzurlu ortamda güzel bir vakit geçiriyor. Batmanlıların kendi malzemelerine sahip çıkmasını istiyoruz. Parkların durumu ile ilgili dilek, talep ve şikayetler ‘Alo 153’ Beyaz Masa hattına veya ‘0 488 213 27 59’ numaralı Batman Belediyesi’nin santraline bildirebilirler.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 02EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 03UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 04VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 05İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 06DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 07EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 08BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 09VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 11BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 12HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 13BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 14REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 15Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
Henüz Yorum yok