BATSO’dan Belediyeye araç desteği
BATSO’dan Belediyeye araç desteği
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze nakil aracı hibe etti.
Araç teslim törenine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Adnan Yürük, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, BATSO yönetim kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri ve mezarlıklar müdürlüğü personeli katıldı.
Araç teslim töreninde konuşan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; "Pandemi sürecinde maalesef çok kayıplarımız oldu. Mezarlıklar Müdürlüğü’müz görevini yerine getirse de bir takım eksikliklerinin olduğunu tespit ettik. Mezarlıklar Müdürlüğü ile irtibata geçerek nasıl bir araca ihtiyaçlarının olduğunu öğrendikten sonra aracı aldık. Bu aracı Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne hibe ediyoruz. Tabi gönül arzu ederdi sadece BATSO değil, bütün sendika ve odalar da bu hassasiyeti göstersin. Bilindiği gibi BATSO olarak daha önce de taziye evi yapmıştık. Şimdi de Mezarlıklar Müdürlüğü’müzün ihtiyacı olan aracı teslim ediyoruz" dedi.
.jpeg)
Araç teslimi sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin; "BATSO Başkanımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Batman Belediyesi olarak hizmetlerimizde kullandığımız araçlarımızın sayısını ve niteliğini artırmak için çok büyük gayretler içindeyiz. Kendi öz kaynaklarımızla çok sayıda iş makinası, belediye otobüsü ve diğer hizmet araçlarını aldık ve almaya da devam ediyoruz.
Fakat hepsine yetişme şansımız yok. Bu konuda paydaşlarımızdan destek istiyoruz. BATSO aslında bu hususta bize açılım da yapmış oldu. İnşallah diğer paydaşlarımızdan, hayırseverlerimizden ve sivil toplum örgütlerimizden de destek gelir. Bu vesile ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok