
Vali Canalp Hasankeyf’e bağlı 11 köyü ziyaret etti
Vali Ekrem Canalp, köylerde yaşayan vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek için köy ziyaretlerine devam ediyor.
Köy ziyaretleri sırasında Vali Canalp’e; Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cafer Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile Hasankeyf ilçe kurum müdürleri eşlik etti. Vali Canalp, birinci tur ziyaretinin ardından ikinci tur ziyaretleri kapsamında Hasankeyf’e bağlı 11 köyü ziyaret ederek, yerine getirilen talep ve sorunlara ilişkin köy muhtarları ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Vali Canalp, Hasankeyf’e bağlı; Büyükdere, Akalın, Saklı, Irmak, İncirli, Üçyol, Karaköy, Uzundere, Aksu, Tepebaşı ve Çardaklı köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi. Köy ziyaretlerinden sonra açıklama yapan Vali Canalp, Batman’a bağlı 293 köyün tamamının ziyaret edilmesinin ardından, ikinci tur köy ziyaretleri kapsamında da 66 köyün ziyaret edildiğini ifade etti.
Hasankeyf’e bağlı 11 köyün ziyaret edildiğini açıklayan Vali Canalp, “İki yıl önce bu köylerimizi ziyaret etmiştik. Bu köylerimizden toplam 48 adet yapılması gereken iş tanımı yapmıştık. Bu 48 adet işin içerisinden 41 adet işimizi bitirmiş bulunmaktayız. Bunlardan beş adet işimiz devam etmektedir. İki iş ise uzun vadeli yatırım programları teklif edilmiştir. Köylerimizin hakkını, hukukunu korumaya, köylerimiz ve köylülerimiz için de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 02EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 03BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 04VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 06BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 07HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 09REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 10Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 11Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 12SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1350 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 14İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Henüz Yorum yok