
YEŞİL SOL PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Yeşil Sol Partili adaylardan gövde gösterisi
Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Adayları, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Partililer oluşturdukları uzun araç konvoyuyla şehir turu attı. Milletvekili adayları meclise 5 milletvekili gönderme vurgusu yaptı.
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin (Yeşil Sol Parti) 14 Mayıs seçimlerindeki milletvekili adaylarını Ankara’da tanıtmasının ardından adaylar seçime girecekleri kentlere geçti. Yeşil Sol Parti’nin iddialı olduğu illerden Batman'a gelen adaylar kalabalık bir kitle tarafından karşılandı.Yeşil Sol Parti Batman milletvekili adayları Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Mehmet Rüştü Tiryaki, Nurten Ertuğrul ve Ekrem Bayram için kitlesel karşılama etkinliği düzenledi. Bismil Yolu üzerinde araç konvoyuyla karşılanan vekil adayları, kentin ana caddelerinde halkı selamladı. Milletvekili Adayları, daha sonra Atatürk Parkı yanında bulunan seçim bürosu önene geçerek partililere seslendi.
“BATMAN’DA ZAFER KAZANACAĞIZ”
Yeşil Sol Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Keskin Bayındır, “Biz mücadelemizle baskı ve şiddeti kırdık. 14 Mayıs müjde günü olacak, özgürlük ve zafer günü olacak. Umudumuz Batman’da büyük bir başarı sağlayacağız ve bunu herkes görecek. Batman’da 5-0‘lık bir başarıyla zafer kazanacağız. Onları tabela partisi yapıp göndereceğiz. Yeşil Sol Partisi olarak elde edeceğimiz başarı Batman halkının başarısı olacak, partimizin başarısı olacak, bizim başarımız olacak. Partinizi kapatacağız diyorlardı; onları alternatifsiz bırakacağız diyorlardı.
.jpg)
Bugün Batman’da 3 tane partimiz var. Kayyumlar da çantalarını hazırlasın, onları da göndereceğiz. Önümüzde bir ay var, bir ayda ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacak zamanımız var. Dolayısıyla en büyük sorumluluk Batmanlı gençlerin üzerine düşüyor, annelere, kadınlara, yaşlılara düşüyor. Bu bir aylık süre içerisinde çok çalışıp çabalayacağız” diye konuştu.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0219 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 03Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 04“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 05“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 06BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 07ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 08YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 09İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 10Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 11“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 12VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 13OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 14ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 15HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
Henüz Yorum yok