
BAKAN GÖKTAŞ "KADINLARIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
“Kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Kadınlarımızın ekonomiye, üretime katılımlarına, sonuna kadar destek olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Batman’da Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonu’nda “Biz, Büyük Bir Aileyiz” teması ile düzenlenen programa katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2024 yılının başta Filistin olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. “2023’te yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şahit olduklarımız milletçe birlik ve beraberlik içinde olmaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bize tekrar hatırlattı. Asrın felaketini birbirimize kenetlenerek atlattık” diyen Bakan Göktaş, yeni yılda da, yaraları birlikte sarmaya ve kimseyi geride bırakmadan yürümeye devam edeceklerini vurguladı.

KADIN KOOPERATİFLERİNE 30 DÖNÜM TAHSİS EDİLECEK
Valilik aracılığıyla kadın kooperatiflerinin çalışmalarını yürütebileceği 30 dönümlük bir alan tahsis edilmesi talimatı verdiğini müjdeleyen Bakan Göktaş, “Üreten, ailesine ve ülkesine katma değer katan kadınlarla bir araya gelmekten her zaman için büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. Stantları gezerken dayanışmanın, bir ve birlik olmanın nasıl güzel sonuçlar doğurduğuna bir kez daha şahitlik ettim. Bu yüzden kadınlarımızın ekonomiye, üretime katılımlarına, sonuna kadar destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Kadın erkek fırsat eşitliğini artırarak, başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla başarı hikayeleri yazacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi. Program, yıl içerisinde düzenlenen yarışmalarda derece alanlara ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok