
YAŞAR KEMAL KENT ORMANINDA İLK ÇİVİ ÇAKILDI
YAŞAR KEMAL KENT ORMANINDA İLK ÇİVİ ÇAKILDI
Batman'da, yeşil alan ve dinlenme bölgesi olacak Yaşar Kemal Kent Ormanının inşasına başlandı. Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın yeni nefes alacak noktası olacak Yaşar Kemal Kent Ormanı revizyon çalışmalarında gerçekleştirilen ilk çivi çakma törenine katıldı. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, yapılacak çalışmalar ve projenin aşamaları hakkında ilgili yetkililerden detaylı bilgiler aldı.
YEŞİL KÜTÜPHANE İÇİN İLK ADIM ATILDI
.jpg)
Gültepe Mahallesinde ekolojik ve sürdürülebilir bir gelecek için temeller atıldı. Gültepe Mahallesi, Karabağ Parkı karşısında yer alan ve tamamen sürdürülebilir bir mimari yaklaşımla tasarlanan 'Yeşil Kütüphane'nin temeli atıldı. Bu özel kütüphane, yenilenebilir güneş enerjisiyle kendi enerjisini üretecek, yağmur sularını toplayıp geri dönüştürecek ve doğal havalandırma sağlayacak şekilde planlandı. Tek katlı ve 250 kişilik kapasiteye sahip bu yapının temel atma törenine Vali Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ
.jpg)
Gültepe Mahallesinde, alışveriş ve hijyenik tuvalet ihtiyacını bir arada sunan proje Türkiye'ye örnek oluyor. Türkiye'de ilk kez Batman'ın Gültepe Mahallesi Karabağ Parkında hayata geçirilen "Park içi Temiz Tuvaletli Büfe Projesi", Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katılımıyla incelendi. Yenilikçi proje, vatandaşların park içinde hem alışveriş yapabilmesine hem de hijyenik ortamda lavabo ihtiyaçlarını karşılayabilmesine olanak tanıyor. Vali Canalp, projenin Türkiye'ye model teşkil ettiğini belirterek, vatandaşların sosyal hayat kalitesini artırma amacı güttüklerini vurguladı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 02SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 03KURBANLIKLAR PAZARDA
- 04SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 05“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 06Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 07ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 08MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 09DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 10BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 11KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 12BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 13AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 14TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 15BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
Henüz Yorum yok