Belediyeden sert yanıt
Belediyeden sert yanıt
Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in Batman Belediyesindeki antrenörler ile ilgili sözlerine belediyeden sert yanıt geldi.
Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı; “Belediye bünyesine kapasitenin çok üzerinde 92 çalıştırıcı alındığında, yüzlerce belediye personelinin işlerine son verildiğinde seslerini çıkarmayıp Belediye yönetimi seçimlerden sonra seçilmişlere devredildiğinde statlarını Belediye çalışmalarına kapatan uygulamalara imza atanların, makam ve mevkileri nedeniyle Belediyeye ve çalışanlarına selam vermekten korkanların Belediye uygulamaları konusunda yol gösterici rollere bürünmeleri düşündürücüdür.
Belediye Spor İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları, yapılanmasının değiştirilmesi ve yeni spor politikamız konusunda kamuoyu defaten bilgilendirilmiştir. Buna rağmen ilgili müdürlük bu konudaki uygulamalarımızdan rahatsızlık duyuyorsa personellerimizi kendi kadrolarına hakları saklı kalmak kaydıyla naklen alabilir. Biz emeğin ve ekmeğin kutsallığına inanarak kimsenin işsiz ve aşsız kalmaması için çabalıyoruz. Söyleyecek sözü ve yapacak uygulaması olan herkesi gazete haberleri aracılığı ile mesajlarını iletmelerini değil Belediyeye uğrayıp bir kahve içmeye davet ediyoruz. Bu ziyaretler yapıldığında Batmana daha yararlı hizmetler yapılmış olacaktır. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi bürokratlarımıza da açıktır. Ancak Belediyeye gelmekten imtina edenlerin Belediye uygulamaları konusunda öneride bulunma açıklamalarını da abesle iştigal olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz” denildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 02“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 03Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 04KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 05SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 06Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 07Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 08TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 09Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 10Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 11ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 12Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 13Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 14Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 15“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor




Henüz Yorum yok