
BATSO BAŞKANI DEMİR “AKREDİTE ODA OLDUK”
BATSO BAŞKANI DEMİR “AKREDİTE ODA OLDUK”
BATSO Başkanı Demir, “Göreve gelmemizle klasik oda anlayışından çıkarak toplam kalite yönetişim anlayışı ile BATSO’yu yenileyip Akredite oda olduk. Amacımız hizmet kalitesini daha ileriye yükselmektir.” dedi.
İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yaptığı basın toplantısı ile yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Batman vizyonuna uygun bir şekilde üyelere hızlı ve kaliteli hizmet sunma gayesiyle yaptıkları çalışmalar sonucu akredite oda unvanını aldıklarına işaret eden Demir, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak 365 Oda/Borsa içerisinde 17. Akredite Oda olduk. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman’a ve üyelerimize; standartlara uygun daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla, akredite olarak güvencemizi arttırıp, hizmet kalitemizi yükseltiyoruz.” Dedi.
Yönetime geldikten sonra en kısa süre içerisinde klasik oda anlayışından çıkarak toplam kalite yönetişim anlayışı ile odayı yenileyip ‘Akredite oda’ olduklarına dikkat çeken Başkan Demir, “Bu düşünceyle yönetime geldikten sonra en kısa süre içerisinde klasik oda anlayışı ve düşünce yapısından çıkarak hizmet standardı, sistem bütünlüğü oluşturmak ve toplam kalite yönetişim anlayışı ile odamızı yenileyip Akredite oda olduk.” Şeklinde konuştu.
.jpg)
Akreditasyon Nedir?
Akreditasyon; belirli bir hizmet standardı ve sistem bütünlüğü oluşturmak için, belli kriterleri sağlayan kurumlara; bağımsız, tarafsız ve bilirkişi niteliğindeki başka bir kurum tarafından akreditasyon verilmesi ile verilen kurum akredite edilmiş olur.
Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemine uyumunun bir birine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 02TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 03EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 04UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 05VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 06İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 07DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 08EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 09BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 10VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 12BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 13HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 14BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 15REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
Henüz Yorum yok