BAYAMB-DER BAŞKANLIĞINA ERCAN EKİNCİ SEÇİLDİ
Batman Yapı Müteahhitler Birliği Derneği (BAYAMB – DER) seçim ve istişare toplantısı, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen seçim sonucunda, BAYAMB – DER Başkanlığına iş insanı Ercan Ekinci seçildi. Seçim sonrası açıklamalarda bulunan yeni başkan Ekinci, üyelerin kendisine gösterdiği güvene teşekkür ederek “Çoğulcu ve yüksek bir katılımla meslektaşlarımın şahsıma bu onurlu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Bu seçimde bizlere destek veren veya vermeyen, BAYAMB – DER ailesinin her bireyine tek tek teşekkür ederim” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE FAALİYET GÖSTERECEĞİZ”
Ekinci, inşaat sektörünün yasa ve yönetmelikler çerçevesinde, dernek çatısı altında daha güçlü bir şekilde faaliyet göstermeye devam edeceğini vurguladı. Yeni dönemde dernek bünyesinde oluşturulan İstişare Meclisi altında beş farklı komisyonun görev yapacağını belirten Ekinci, bu komisyonların sektöre dinamizm katacağını ifade etti.
KOMİSYONLAR OLUŞTURULDU
Oluşturulan komisyonlar şu şekilde açıklandı: Mesleki Eğitim Komisyonu, Yasa ve Yönetmelikler Komisyonu, İş Güvenliği Komisyonu, Sosyal Etkinlikler ve Dayanışma Komisyonu ve Bilirkişi Heyeti Komisyonu olarak belirlendi.
“ZORLU SÜRECİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”
BAYAMB – DER Başkanlığına iş insanı Ercan Ekinci, inşaat sektörünün zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek “Bu süreci, maliyet risk hesaplamalarını meslek etiği, ilkeleri, ticari örf ve kanunlara uygun biçimde yaparak aşabileceğimize inanıyorum. Meslektaşlarımızın derneğimizi sahiplendikleri için müteşekkirim. Verimli bir hizmet dönemi geçirmemiz dileğiyle tüm üyelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. BAYAMB – DER’in yeni yönetiminin, Batman’daki inşaat sektörünün gelişimi ve sürdürülebilirliği için aktif bir rol üstleneceği belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok