‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Pazar günü Batman’da düzenlenecek ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinliği öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.
ETKİNLİK PAZAR GÜNÜ
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü, 14 Nisan Pazar günü ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ temasıyla düzenleyeceği Mevlid etkinliği öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü üyesi ile STK yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Mehmet Ali Altun: “Bizler yıllardır aziz halkımızın değerlerine hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bizler şu anda yoğun bir ahlaki çöküntünün yaşandığı bu dünyada, belki de halkımızın en çok muhtaç olduğu sevgili Peygamberimizin ahlakını ve O’nun yüce adaletini halkımızın gündemine, zihnine, hanesine taşımanın gayreti içerisinde olduk. Herkesi birleştiren, kucaklayan, bir araya getiren sevgili Peygamberimizin etrafında toplanmak, kenetlenmek, o’na sığınmak; O’nun sünnetini, edebini, ahlakını ve adaletini kendi aramızda hâkim kılmanın mücadelesini vermek zorundayız” dedi.
20 NOKTADAN ARAÇ KALDIRILACAK
Daha sonra konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ise Yeni Otogar yanı Mevlid alanında saat 13.30'da ‘Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed’ temasıyla Mevlid programı düzenleyeceklerini belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın, Mart ayının başında başlattıkları salâvat kampanyasının etkinliğe kadar devam ettiğini aktardı. Şehrin farklı noktalarına afiş, branda astıklarını, TV, gazete ilanları gibi haftalar öncesinden hazırlık yaptıklarını ifade eden Aydın, halka ve hastanelerde yatmaktan olan hastalara gül dağıtarak, onları etkinliğe davet edeceklerini söyledi. Aydın, halkın pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için de şehrin 20 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını duyurdu.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 02“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”
- 03POLİSLER ÇAY KENARINDA TEK TEK BİLGİLENDİRDİ
- 04KAPLAN’DAN RAMAZAN MESAJI
- 05SAADET’TEN BATSO’YA ZİYARET
- 06KARDEŞ ŞEHİR İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR
- 07İLHAN TAŞKIRAN’A ULUSLARARASI GÖREV
- 08FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 09PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 1035 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 11TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 12Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 13CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 14HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 15NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU




Henüz Yorum yok