Toplu Taşımada Yeni Sistem
Toplu Taşımada Yeni Sistem
Batman Belediyesi, şehir içi toplu taşıma otobüs güzergâh hatlarına yönelik yapılan yeni düzenleme çalışmaları sürerken belediye otobüs şoförleri son çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
Belediye Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Bilal Oğuz ve Belediye otobüs şoförleri katıldı.
Şehir içi ulaşım güzergâhlarında yapılan değişiklikler hakkında toplu taşıma otobüs şoförlerine yeni düzenleme ve otobüs hat rotasyonları hakkında bilgilendirme yapan Başkan Yardımcısı Hedekoğlu, yeni hat ve güzergâhlarda yolcu taşımaya 21 Eylül 2019 Cumartesi gününden itibaren geçileceğini belirtti.
Toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Dr. Demir: “Otobüs şoförleri belediyenin halkla ilişkileridir. Vatandaşlarla birebir muhatap oluyorsunuz. Bu noktada sizler birey değil kurum temsilcisisiniz. Belediyeyi en iyi şekilde temsil etmenizi istiyoruz. Vatandaşlara her konuda anlayış göstererek yardımcı olmanız gerekmektedir” dedi.
Belediye toplu taşımada yapılan yeni değişiklikler ile otobüs güzergâhlarında mesafeler kısalırken hat sayıları artırıldı. Daha önce belediye toplu taşıma otobüslerinin hiç uğramadığı mahallelere yeni hatlar açıldı. Vatandaşların gitmek istedikleri noktalara daha kısa zamanda gideceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Hedekoğlu, sefer sayılarının artırıldığını ve vatandaşların hiçbir ücret ödemeden ilk 45 dakika içerisinde otobüs değiştirerek başka hatlar kullanabileceği bilgisini verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok