‘Yüksekokul hayal olmasın’
Kozluk ilçesinde bir grup sivil toplum kuruluşu dört yıldır tamamlanan Kozluk Meslek Yüksek Okulu (MYO)ile ilgili bir araya gelerek yüksekokulun açılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Kozluk ilçesinde söz sahibi bir kitle olan Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflar 2015-2016 eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi hedeflenen Kozluk Meslek Yüksekokulunun tamamlanmasına rağmen yıllardır eğitim-öğretime açılmamış olmasına tepki gösterdi. Grup sözcüsü Servet Barlık konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Kozluk halkı mağdur durumdadır. Üçüncü Mezununu veren Kozluk Meslek Yüksekokulunun bina yapımı tamamlanmasına rağmen hala eğitim-öğretimin Batman’da yürütülmesine anlam veremiyoruz. Gençlerimiz yollarda heba oldu. Evinin önünde okumasına rağmen dört yıldır Batman’da okumak zorunda kalan öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilmelidir.
‘YÜKSEKOKUL BİRAN ÖNCE AÇILSIN’
Batman Üniversitesi yetkilileri, konuyla ilgili olarak her dönem bu yıl kesin açılacak dedikleri Yüksekokul, atıl duruma düşmeden, verdikleri sözleri yerine getirmelerinin vakti geldi geçiyor. Söz konusu Kozluk Meslek Yüksekokulunun yeni sezonda eğitim-öğretime açılması için, tüm yetkililer ile birebir görüşme yapmak üzere Kozluk Esnafı ve STK’lar olarak görev almaya hazırız. Konu hakkında Milletvekilleri, Valilik ve Batman Üniversitesinden yetkililer ile görüşerek yüksekokulun açılmasını talep edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok