
ESKİ MUHTARLAR AĞIRLANDI
Vali Ekrem Canalp, merkez, ilçe ve köylerde muhtarlık görevini yürütürken, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleriyle muhtarlık süreleri biten muhtarları, yemekte ağırlayarak yürütmüş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yemeğe; Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz ve Mustafa Caner Culukar, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Sason Kaymakamı Murat Mete ile merkez, ilçe ve köylerde görev yapmış eski muhtarlar katıldı. Yemekte bir selamlama konuşması yapan Vali Canalp, her türlü kamu hizmetinin ayrı bir güzelliğinin olduğunu ama en kıymetli ve önemli olanın muhtarlık olduğunu ifade ederek, “Muhtarlık görevi iki şeyi bünyesinde barındırır. Belediyeler ve İl Özel İdaresi gibi muhtarlık müessesesi de bir mahalli idare birimidir. Mahalli idari birimi olan muhtarlık aynı zamanda bir devlet birimidir. Çünkü muhtarlar, mahalli idaresinin çok daha ötesinde çoğu zaman devlet görevini yürütmekle mükellef alan kişilerdir. Muhtarlarların diğer kamu görevlilerinden bir farkı var; seçimle göreve geldikleri için de belli zamanlarda seçilip görev yapıp, belli dönemlerde de gerekiyor. Bu da normal ve olması gereken bir şeydir. Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz.
Bu görev bittikten sonra da sizlerle beraber nasıl çalıştıysak bundan sonra da yine kalpten ve gönülden çalışmaya devam etmek isteriz. Bu yemek; yapmış olduğunuz kamu görevi ve kamu hizmetinden dolayı bir teşekkürdür yemeğidir. Aynı zamanda da kurmuş olduğumuz diyaloğun da aynı şekilde devam ettirme isteğidir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok