KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı ve mevcut BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, seçim çalışmalarına sahadan başladı.
Kaplan, Diyarbakır Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret ederek onların talep, öneri ve sorunlarını yerinde dinledi. Kaplan, esnafların özellikle ekonomik daralma, yüksek kira bedelleri, vergi yükü, artan girdi maliyetleri ve satışların düşmesi gibi sorunlarla mücadele ettiğini belirterek, önümüzdeki dönemde bu sıkıntıları hafifletecek projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Kaplan, esnafın sadece ekonomik değil, eğitim ve kurumsallaşma alanlarında da desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
Bu kapsamda yeni dönemde eğitim seminerleri, finansal okuryazarlık programları ve dijital dönüşüm destekleri başlatacaklarını ifade etti. “Esnafımız bizim şehrimizin omurgasıdır” diyen Kaplan, şu ifadeleri kullandı: “Esnafın ayakta kalması, kentin ekonomik canlılığının korunması demektir. Biz, her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yeni dönemde onların sesine daha fazla kulak veren, çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz.” Ziyaret ettiği dükkânlarda esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren Kaplan’a, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Esnaflar, sahada bizzat bulunup sorunlarını dinleyen Kaplan’a teşekkür ederek, “Bu tür ziyaretler bize moral veriyor. Başkanımızın ilgisi ve samimiyeti bizler için önemli” şeklinde konuştular.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 02İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 03KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 04400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 05Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 06KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 07“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 0813 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 09BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 10YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE
- 11SAADET’TEN İL DİVAN TOPLANTISI
- 12MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 13BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 14FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 15METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok