Batman'da "Bilgi Evi" açıldı
Batman Valisi Ahmet Deniz, Gercüş Belediyesi tarafından, hayatını kaybeden ve yaralanan polis ile askerler onuruna düzenlenen "Gönül Sofrası" adlı iftar programına katıldı.
Programa Vali Ahmet Deniz, Kozluk Kaymakamı Ünal Koç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
İftar öncesi Gercüş Belediyesi tarafından yapılan Bilgi Evi'nin açılışını gerçekleştiren Deniz, "Batman'a geldiğim günden beri ilimizin eğitim konusunda ülkemizde örnek bir şehir gösterilmesi adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu konuda birçok eğitim yatırımımız ve projelerimiz oldu ve olmaya da devam edecek." dedi.
Daha sonra iftar programına geçen Deniz, masaları dolaşarak, katılımcılarla bir süre sohbet etti.
İftar sonrası Vali Deniz ve Gercüş Kaymakamı Koç birer konuşma yaptı. Deniz, "Yüzyıllardır dış güçler tarafından Türkiye'ye yönelik saldırılar devam ediyor. Ülkemize saldıranlar Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda başaramadıklarını 15 Temmuz'da piyonlarını kullanarak saldırıyorlar. Bu milleti dize getiremediler, getiremeyecekler." ifadelerini kullandı.
Koç ise belediye vekilliğine atandığı dönemden beri yapmış olduğu proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.
TEOG birincilerine bisiklet hediye edildi
Daha sonra Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarında Gercüş ilçesinde dereceye giren 17 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok