BATMAN’DA TEKSTİL EĞİTİMİ VERİLECEK
BATMAN’DA TEKSTİL EĞİTİMİ VERİLECEK
Batman’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım ve Tekstil Bölümünde tekstil eğitimi verilecek.
62 dönüme kurulan ve öğrenci kayıtlarının devam ettiği lisede Moda Tasarım ve Tekstil, Endüstriyel Örme, Tekstil Makineleri Bakın ve Onarım, Elektrik, Elektronik, Mekatronik ve Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinde eğitimler verilecek.
250 kişilik spor salonu, Halı Saha, 2 adet basketbol sahası ve fitnes alanı bulunan okulda ayrıca şehir dışından gelecek öğrenciler için 150 Erkek, 150 Kız öğrenci yurdu bulunmaktadır.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali ÖZTÜRK, “Bu lise şehrimizde gelişen tekstil sektörünü destekleyecek, tekstil firmalarının kalifiye ara eleman, tekniker ve makine bakımcısı ihtiyacını karşılayacak, bu okuldan mezun olan gençlerimiz tekstil sektöründe iş bulabileceklerdir. Bu yüzden bu lisenin şehrimizde açılması oldukça faydalı ve önemlidir,” dedi.
Okul müdürü Veysi BULUT TEKSİAD Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve Başkan Yrd. Cevat EKİNCİ’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip; sosyal alanları ve modern derslikleri ile 62 dönüme kurulan okulda öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0151 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 02BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 03ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 04BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 06SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 07“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 08“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 09BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 10UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 11SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 12Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 13KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 14TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 15ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI




Henüz Yorum yok