
BATMAN’DA TEKSTİL EĞİTİMİ VERİLECEK
BATMAN’DA TEKSTİL EĞİTİMİ VERİLECEK
Batman’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım ve Tekstil Bölümünde tekstil eğitimi verilecek.
62 dönüme kurulan ve öğrenci kayıtlarının devam ettiği lisede Moda Tasarım ve Tekstil, Endüstriyel Örme, Tekstil Makineleri Bakın ve Onarım, Elektrik, Elektronik, Mekatronik ve Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinde eğitimler verilecek.
250 kişilik spor salonu, Halı Saha, 2 adet basketbol sahası ve fitnes alanı bulunan okulda ayrıca şehir dışından gelecek öğrenciler için 150 Erkek, 150 Kız öğrenci yurdu bulunmaktadır.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali ÖZTÜRK, “Bu lise şehrimizde gelişen tekstil sektörünü destekleyecek, tekstil firmalarının kalifiye ara eleman, tekniker ve makine bakımcısı ihtiyacını karşılayacak, bu okuldan mezun olan gençlerimiz tekstil sektöründe iş bulabileceklerdir. Bu yüzden bu lisenin şehrimizde açılması oldukça faydalı ve önemlidir,” dedi.
Okul müdürü Veysi BULUT TEKSİAD Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve Başkan Yrd. Cevat EKİNCİ’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip; sosyal alanları ve modern derslikleri ile 62 dönüme kurulan okulda öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok