Batman'da "Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı" yapıldı
Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Osman Bilici başkanlığından gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına kurum yöneticileri katıldı.
İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün "Uyuşturucu ve Her Türlü Bağımlılıkla Mücadele Yöntemleri"ni içeren sunumu ile başlayan toplantı, Kaymakam Bilici'nin konuşması ve uyuşturucu ile mücadelede ilçede yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile devam etti.
Uyuşturucunun aklı ve iradeyi çalıştıramaz hale getirdiğini belirten Bilici, uyuşturucunun toplumu derinden etkileyen sosyal bir sorun ve ülkenin kanayan yarası olduğunu söyledi.
Bilici, "Umut bağladığımız gençlerimizin uyuşturucu madde bağımlılığından dolayı göz göre göre hayatları kararmaktadır. Gençlerimiz müptelası oldukları uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kurbanı olmuşlar. Terör kadar büyük bela haline gelen bu bağımlılık binlerce gencimizi kıskacına almış durumda. Milletimizin ve ailelerimizin akıl ve mantığıyla hareket eden berrak ve uyuşmamış beyinlere ihtiyacı var." diye konuştu.
Uyuşturucu madde ve her bağımlılıkla mücadelede bütün kurumlara ve ailelere büyük görevlerin düştüğünü vurgulayan Bilici, "Paydaş kurumlarımızın, kurumlarına ait uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadele eylem planı hazırlayıp ona göre çalışmalar yapmaları gerekir. Her türlü bağımlılığa karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve bu konuda ilçede paydaş kurumlarımızca kapsamlı çalışmaların koordinasyon halinde devam edeceğini belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.
Bilici'nin konuşmasının ardından, kurum yöneticilerinin uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadelede kendi görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vermeleriyle toplantı sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok