Batman’dan Elazığ’a Isıtan Destek
Batman’dan Elazığ’a Isıtan Destek
Batmanlı hayırsever işadamı Cemal Önder, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere 50 bin TL bağış yaptı.
Acıyı yüreklerinde hissettiklerini belirten Önder, depremden zarar gören vatandaşların yanlarında olduğunun mesajını verdi.
Elazığ'da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından 82 milyon kenetlendi, Elazığ ve Malatya'ya yardım yağdı. Depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye bir kez daha birlik oldu. AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), tarafından Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına yurt içinde yaşayan vatandaşların yanı sıra yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar da destekte bulunmaya devam ediyor. Depremde zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için yetkili kurumların bağış çağrısına kayıtsız kalmayanlardan biri de İsviçre’de yaşayan Önder oldu. Öğrencilere burs, maddi sıkıntı çeken ailelere yardım gibi birçok hayır işinde desteklerini esirgemeyen Cemal Önder, bu sefer de Elazığ ve Malatya'da depremden etkilenen vatandaşlar için bağışta bulundu. AFAD’ın depremzedeler için açtığı yardım hesabına Önder 50 bin TL bağışta bulundu.
“SINIRLARIN HİÇBİR EHEMMİYETİ YOK, DUYGULAR YÜREKLER BİR”
Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden dolayı oldukça üzgün olduklarını belirten Cemal Önder, ülke olarak bir kez daha kenetlenmeyi çok iyi bildiklerini belirtti. Depremin acısını yüreklerinde hissettiklerini aktaran Önder, “uzun yıllardır yurtdışında yaşıyoruz. Buna rağmen ne memleketimizden ne de ülkemizden bağımızı koparmadık. Elazığ’da yaşanılan depremin duyumunu ilk aldığımızda can kaybının olmaması için dua etmeye başladık. Ne yazık ki bu doğal afetten dolayı birçok vatandaşımız yaşamını yitirirken birçoğu da yaralandı. Orada yaşayan kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olabilmek için 50 bin TL bağışta bulunduk. İnşallah en kısa sürede o bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız bu depremin yarattığı tahribatı üzerlerinden atmalarını diliyorum. Depremde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok