MÜSİAD genişletilmiş başkanlar toplantısı yapıldı
MÜSİAD genişletilmiş başkanlar toplantısı yapıldı
MÜSİAD’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı’, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Genel Başkan Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Batman Şube başkanı Alaaddin İraz ve MÜSİAD’ın Yurt İçi ve Yurt Dışı Şube Başkanlarının katılımlarıyla Genel Merkez’de düzenlendi.
Toplantıya ilişkin açıklama yapan MÜSİAD Batman Şube başkanı Aladdin İraz, “Geleneksel olarak her yılın başında Hazine ve Maliye Bakanımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz genişletilmiş başkanlar toplantısında bir önceki yılın değerlendirilmesi ve yeni yıldan beklentiler konuşulmaktadır. Bu vesile ile bizde bu toplantıda 2019 yılını değerlendirip, 2020 yılından beklentileri ele aldık” dedi. Yıl içerisinde açıklanan Yeni Ekonomi Programı (YEP) hakkında da değerlendirmelerde bulunduklarını, 2020 yılından umutlu olduklarını belirten İraz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Faizlerdeki belirgin düşüşle bankaların kredilendirme faaliyetlerine hız vereceği bir döneme giriyoruz. Ancak bizim kırmızı çizgimiz olan faiz ile iş yapmaya alternatif, girişim sermayesi fonları, ortaklık fonları, proje borsası gibi alternatif finansman seçeneklerimiz de 2020 yılında devreye girecektir. Burada önemli olan TL'ye karşı duyulacak güven unsurunu beslemek ve milli sermaye stokumuza yatırım yapmaktır.
Bir ülkede paranın değerini o ülkedeki üretimin hacmi ve katma değeri belirler.
Finansal yapılandırmalardaki yeni uygulamaların devreye girmesiyle konkordato sayısında da belirgin bir azalma yaşayacağımızı tahmin ediyoruz. Aynı şekilde iş dünyasının yatırım iştahının yeniden gelmesi istihdam üzerinde de olumlu bir etki sağlayacaktır.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok