HALKI CANINDAN BEZDİRDİ
Aylardır süren altyapı çalışmaları halkı canından bezdirdi
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Batman merkez mahallelerde altyapı çalışmalarından dolayı kazılan çukurların bir an evvel kapatılıp yolların asfaltlanması gerektiğini belirtti.
Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet, merkez Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra kentin büyük caddelerinden biri olan Dostlar Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.
Ziyarette HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sorun ve sıkıntıları anlatan vatandaşlar ve Dostlar Caddesi esnafı, belediyenin mahallelerde başlattığı altyapı çalışmaları sırasında sokak ve caddelerde kazılan çukurların bir an önce kapatılması ve yolların asfaltlanması gerektiğine dikkat çekti.
Bozuk olan yolları her gün kullanmak zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ve esnaflar, aylardır kazılan çukurların kapatılmamasına tepki gösterdi.
Başkan Durmaz, mahalledeki altyapı çalışmalarının halkı ve esnafı canından bezdirdiğini belirtti.
“Hem esnaf hem de mahalleli aylardır toz toprak içindedir”
Sadece seçim dönemlerinde değil daima sahada bulunduklarını dile getiren Durmaz, “Memleketimizin büyük caddelerinden biri olan Dostlar Caddesi esnafını ziyaret ettik. Tabi aynı zamanda mahallelilerle de bir araya geldik. Halkımızın ve esnafımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledik. Esnaf ekonomik sıkıntıdan çok cadde ve sokaklarda kazılan çukurların aylardır kapatılmamasından söz etti. Hem esnaf hem de mahalleli aylardır toz toprak içindedir. Her gün bozuk yolları kullanmak zorunda kalıyorlar. Aileler tozdan dolayı balkonlara çıkamıyor, elbiselerini asamıyor, temizliklerini yapamıyorlar. Bu sorun mahallede ciddi bir mağduriyet oluşturmuş.” dedi.
“Kazılan çukurların ortaya çıkardığı manzara Batman’a yakışmıyor”
Çalışmaların ivedi bir şekilde bitirilmesi gerektiğine dikkat çeken Durmaz, “İlgili kurumlar çalışmalarını biran evvel bitirmelidirler. Önümüz kış, bugün yarın yağışlar başlayacak. Yağışlar başladığında sokakların hali daha da kötü olacak. Bunun için ivedi bir şekilde kazılan çukurların kapatılmasını ve yolların asfaltlanmasını istiyoruz. Bu görüntüler, sokaklarda kazılan çukurların ortaya çıkardığı manzara Batman’a yakışmıyor. Bu konuda sorunlar çözüme kavuşuncaya kadar halkımızın yanında bulunmaya, talepleri konusunda onların sözcüsü olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 02ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 03Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 04Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 05BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 06İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 07RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 08BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 09Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 10Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 11MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1251 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 13BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 14ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 15BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR




Henüz Yorum yok