AKM'DEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul kütüphanelerinin zenginleşmesi ve öğrencilerin kitapla buluşması amacıyla ilimize kitap gönderen Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür etti.
İlimiz ve öğrenciler adına Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak, okuma sevgisini aşılamak; öğrencilerimizin milli, manevi, tarihi ve evrensel değerlerle bezenmesini gerçekleştirmek ve okul kütüphanelerini zenginleştirmek için Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma etkinlikleri, okur-yazar buluşmaları, paneller ve sempozyumlar düzenlemekteyiz.
Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesiyle birlikte İlimizdeki tüm okullar kütüphaneye kavuştular. Okul kütüphanelerimizdeki kitapların sayısını artırmak ve öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmak için İl Müdürlüğü olarak çalışmalar yürütmekteyiz.
Okul kütüphanelerimizi zenginleştirmek amacıyla bazı kamu kurumlarından kitap talebinde bulunduk. Bu amaçla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından İlimize 7.204 kitap gönderildi. Bu kitaplar, öğrencilerimizin istifadesine sunulmak için okul kütüphanelerimize en kısa sürede ulaştırılacaktır.
Bu kapsamda okul kütüphanelerimizi zenginleştirmeye, çocuklarımızı daha çok kitapla buluşturmaya ve Bakanlığımızın hedeflediği kitap sayısına ulaşmak için çalışmalarımıza destek sunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına ilimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 02YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 03BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 04BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 05BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 06ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 07KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 08BAŞKAN KAPLAN MAZBATASINI ALDI. ESNAFIMIZIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
- 09Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimlerini Tamamladık.
- 10Eğitim-Bir-Sen’den 10 Ocak’ta Basınla Anlamlı Buluşma
- 11Batman Radyolarında Gazeteciler Günü Konuşuldu
- 12BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 13ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 14BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 15BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ




Henüz Yorum yok