BATSO'NUN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI
BATMAN HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
BATSO hizmet binasının açılışı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılımıyla gerçekleşti.
Valilik ziyaretinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Hulusi Şahin ile birlikte Batman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan TOBB Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi ve öğrenci yurdunun açılış törenine katıldı. Açılış törenine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve çok sayıda davetli katıldı.
.jpg)
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak 20 milyonluk yatırımla, bugünkü miktarla bunu gerçekleştirdik. İkincisi de Batman Ticaret ve Sanayi Odasının bu muhteşem binasının açılışını yapmaktı. Sağ olsun sayın bakanımız Batman’a gidiyorum, beraber gidelim deyince biz de binanın açılışını yapmak için gidelim beraber açılışını yapalım sayın bakanım dedik. BATSO Başkanıma, yönetim kuruluna, meclis başkanı ve meclisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bu bir vizon işi. Batman’ın en güzel caddesinde en güzel hizmet binasının açılışını gerçekleştirdikleri için kendilerine Türk özel sektörü adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 02MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 03YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 04BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 05ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 06BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 07KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 08AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 10YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 11RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 12İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 13BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 14Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 15SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok