HEDEFLERİ DÜNYA DERECESİ
HEDEFLERİ DÜNYA DERECESİ
Batman’ı ulusal ve uluslararası arenada temsil eden Velioğlu kardeşler, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Batman’ı ulusal ve uluslararası arenada temsil eden Velioğlu kardeşler, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hem babaları, hem de antrenörleri olan Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü ve Milli Takım Antrenörü Abdülaziz Velioğlu, hedeflerinin dünya dereceleriyle Batman’ı ve Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi. Son olarak Sakarya ilinde 15-17 Aralık tarihinde yapılan Türkiye Geleneksel Wushu-Kungfu Şampiyonasında Muhammed Velioğlu Shaolin Tua kategorisinde birinci olurken, Yusuf Velioğlu ise Kungfu Tua kategorisinde birincilik ve kalın kılıçta da ikinci (Shaolin dau) olarak büyük bir başarıya imza attı.
81 İlden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılım sağladığını belirten Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü ve Milli Takım Antrenörü Abdülaziz Velioğlu; “15-17 Aralık 2021 tarihinde Sakarya ilinde yapılan şampiyonaya bütün kategorilerde 81 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcu katılım sağladı. Batman olarak ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yusuf ve Muhammed Velioğlu önümüzdeki süreçte Avrupa ve Balkan şampiyonalarında ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Batman ve bölgede yaptığımız çalışmalarla wushu ve kungfuyu hak ettiği yere taşıdık. Batman ağırlıklı olmak üzere bölgede çalışmalarımız devam edecek. Bu zorlu süreçte her zaman yanımızda olan sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e, HEM Müdürümüz Bilal Serik’e, Gençlik Spor ve Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün kategorileri desteklediklerini ve hedeflerinin tüm branşlarda Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya derecelerinin çıkmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok