
‘Yüksekokul hayal olmasın’
Kozluk ilçesinde bir grup sivil toplum kuruluşu dört yıldır tamamlanan Kozluk Meslek Yüksek Okulu (MYO)ile ilgili bir araya gelerek yüksekokulun açılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Kozluk ilçesinde söz sahibi bir kitle olan Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflar 2015-2016 eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi hedeflenen Kozluk Meslek Yüksekokulunun tamamlanmasına rağmen yıllardır eğitim-öğretime açılmamış olmasına tepki gösterdi. Grup sözcüsü Servet Barlık konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Kozluk halkı mağdur durumdadır. Üçüncü Mezununu veren Kozluk Meslek Yüksekokulunun bina yapımı tamamlanmasına rağmen hala eğitim-öğretimin Batman’da yürütülmesine anlam veremiyoruz. Gençlerimiz yollarda heba oldu. Evinin önünde okumasına rağmen dört yıldır Batman’da okumak zorunda kalan öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilmelidir.
‘YÜKSEKOKUL BİRAN ÖNCE AÇILSIN’
Batman Üniversitesi yetkilileri, konuyla ilgili olarak her dönem bu yıl kesin açılacak dedikleri Yüksekokul, atıl duruma düşmeden, verdikleri sözleri yerine getirmelerinin vakti geldi geçiyor. Söz konusu Kozluk Meslek Yüksekokulunun yeni sezonda eğitim-öğretime açılması için, tüm yetkililer ile birebir görüşme yapmak üzere Kozluk Esnafı ve STK’lar olarak görev almaya hazırız. Konu hakkında Milletvekilleri, Valilik ve Batman Üniversitesinden yetkililer ile görüşerek yüksekokulun açılmasını talep edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN GİRİŞİNE YENİ BİR PETROL ANITI
- 02GÜLTEPE ADEM, HİZMETE AÇILDI
- 03 BATMAN ÜRETİM VE LOJİSTİK ÜSSÜ OLACAK
- 04Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesinden eğitime katkı
- 05“TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE, EKONOMİK BÜYÜMENİN ÖNÜNÜ AÇACAK”
- 06Başkan Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
- 07“KARDEŞLİĞİN HARCINA DÖKÜLEN HER EMEK TAKDİR EDİLİR”
- 08REKTÖR DEMİR , HEDEFLERİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI
- 09İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 10TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 11EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 12UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 13VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 14İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 15DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
Henüz Yorum yok