
Yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yardım yapıldı
Batmanlı genç turizmci, kentte dar gelirli ailelerin çocuklarına ve öğrencilere “Karanlığa bir ışık sen de yak” projesi kapsamında bin adet giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. Ayrıca, engelli bir gence de, bir adet tekerlekli sandalye hediye edildi.
Yaptığı yardımlar hakkında açıklamada bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmeciler Birliği Başkanı Hüseyin Aslan, Kurban Bayramı öncesi yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarını sevindirmek istedikleri için bu yardımı yaptığını söyledi.
Ayrıca Aslan, Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan engelli Hayyam Tirki'ye (24) bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli bireylere her zaman sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Aslan, yapılan yardımlar sayesinde engellilerin çok mutlu olduğunu belirtti.
Daha önce öğrencilere "Karanlığa bir ışık sen de yak" projesi kapsamında yaklaşık 50 bin kitap dağıttıklarını vurgulayan Aslan, "Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde durumu iyi olmayan ve yetim olan öğrencilerimizi giydirdik. Engelli kardeşlerimize de yardımcı olduk, mutluyuz. Yardımlarımız devam edecektir. Öğrenci kardeşlerimize ayakkabı, tişört ve gömlek hediye ederek, sevinmelerini sağladık." dedi.
Kendilerine yardım yapılan çocukların aileleri de sevinçlerini dile getirerek, yardım yapan Aslan'a teşekkürlerini ilettiler.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok