İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
Toplumsal Birliktelik Grubu’nun Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkan adayı Ferdi Kurt’un aday tanıtım lansmanı, Batman’daki Ramada Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Ferdi Kurt, lansmanda şeffaf yönetim, ortak akıl ve güçlü ekonomi mesajları verdi. Kurt, “Hesap veren ve ulaşılabilir bir BATSO inşa edeceğiz” dedi.
''BATMAN'IN GÜCÜ BİRLİK VE ORTAK AKILDIR''

İş insanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, gazeteciler ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Ferdi Kurt’un projelerini içeren lansman videosu izletildi. Programda konuşan Kurt, yalnızca bir adaylık açıklaması yapmadıklarını belirterek birlik ve ortak akıl vurgusu yaptı. Kurt, “Bugün burada birlikte üretmenin, büyümenin, aynı şehirde omuz omuza yürüyebilmenin iradesini ortaya koymak için bulunuyoruz” dedi. Batman’ın gerçek gücünün birlik ve beraberlikten geldiğini ifade eden Kurt, “Asıl güç; birbirine güvenen insanlarda, aynı şehir için dertlenen yüreklerde ve ortak akıl etrafında birleşebilen vicdanlardadır” ifadelerini kullandı. BATSO’yu sadece resmi işlemlerin yürütüldüğü bir kurum olarak görmediklerini belirten Kurt, “Esnafın kapısını rahatça çalabildiği, gençlerin fikrini özgürce söyleyebildiği, kadın girişimcilerin cesaret bulduğu ve sanayicinin çözüm alabildiği bir BATSO hedefliyoruz” diye konuştu. Şeffaf yönetim anlayışını ön planda tutacaklarını belirten Kurt, “Hiç kimsenin kendini dışarıda hissetmediği, her meslek grubunun söz sahibi olduğu, hesap veren ve ulaşılabilir bir BATSO inşa edeceğiz” dedi. Batman’ın ekonomik potansiyeline de dikkat çeken Kurt, lojistik, ihracat, tarım ve turizm alanlarında büyüyen bir şehir hedeflediklerini söyledi. Konuşmasında ortak yönetim anlayışına değinen Kurt, iş dünyası, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle ortak akıl masaları kuracaklarını ifade etti. “Batman’da kal, Batman’da kazan” sloganını yineleyen Kurt, gençlerin başka şehirlerde iş aramak zorunda kalmadığı bir kent hedeflediklerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 02BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 03“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 04EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 05235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 06TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 07ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 08BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 13“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 14Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 15VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”




Henüz Yorum yok